3 motive să apelezi la un expert în reparații IT

0
168
Service IT

Este normal ca atunci când ai un computer să devii într-o oarecare măsură atașat de el. Acest lucru este adevărat și în cazul în care lucrezi într-o companie care folosește computere, devii atașat de computerul care te ajută să-ți duci sarcinile la bun sfârșit. Cu toate acestea de multe ori, computerele noastre au probleme, dar suntem prea implicați în muncă să observăm aceste probleme.

La fel se întâmplă și într-o afacere când suntem prea implicați în munca în afacere pentru a observa problemele din acestea. Concluzia este că atunci când o problemă începe să apară, este necesară atenția unui service calculatoare pe cât de repede posibil.

1. Micile probleme devin aproape întotdeauna probleme mai mari

Există câteva lucruri importante pe care un utilizator obișnuit de computer le face zilnic ce poate rezulta la o problemă masivă ce se ivește pe parcurs. Acestea aceleași probleme sunt apoi repetate de oamenii de la locul de muncă, fiindcă oamenii au comportamente similare la munca pe calculator cu cele pe care le au acasă.

  • Folosirea abuzivă a programelor de curățare și scannerele de eficiență.
  • Refuzul de a înțelege mesajele de eroare.
  • Eșecul de curățare a programelor și fișierelor vechi.
  • Trecerea cu vederea mentenanței constante.

Când nu corectezi aceste probleme imediat, se înrăutățesc. Când problemele devin mai grave, ajung să facă calculatorul neutilizabil. O călătorie la un service autorizat de PC-uri este necesară și vine la un cost mai mare decât ar fi trebuit. Concluzia este că o îngrijire corespunzătoare a computerului și verificări de rutină cu un expert sunt de asemenea importante cu o sănătate corspunzătoare și portofelul tău. La fel cum nu ar trebui să treacă prea mult timp fără o vizită la doctor, computerul tău ar trebui să primească atenție de la un expert.

2. Ia în considerare problemele pe care le ai înainte de a merge într-un service IT.

La fel cum îți vor spune și majoritatea experților în calculatoare, ei nu sunt cititori de minți, și trebuie să știe ce probleme are computerul tău înainte să-l repare. Nu trebuie să ai facultate să îți dai seama ce probleme are calculatorul tău. Ducându-ți computerul la un expert IT doar pentru a-i spune că se comportă ciudat, nu te ajută pe tine, computerul tău sau expertul IT. Comunicarea corespunzătoare poate să însemne că îți poți repara dispozitivul mai rapid. Acest lucru poate să afecteze cât de eficientă este afacerea ta.

Câteodată cel mai simplu gest de a le da un telefon, descriind ceea ce este greșit, poate să îți ușureze mintea în legătură cu ceea ce se întâmplă, fiindcă problemele computerului tău pot fi înfricoșătoare. În special dacă te bazezi pe computer pentru a trăi. O problemă foarte simplă s-ar putea întâmpla și te-ar putea face să crezi că e sfârșitul. Cu toate acestea pentru expertul IT este o simplă rezolvare.

3. Toate computerele au o dată de expirare

Cu toții ne dorim ca PC-urile noastre să vină ștanțate cu o dată de expirare, pentru acel moment când nu vor mai funcționa. Din păcate, la fel ca și la mașini, nu există dată de expirare la computere. Acest lucru se întâmplă într-o oarecare măsură și datorită avansărilor în sisteme și piese de înlcouit. Chiar și cu înlocuirea la timp a pieselor proaste, întreținere bună și o folosire corespunzătoare, un computer va muri eventual. În general, aceste știri sunt împărtășite cu tine telefonic de service-ul IT profesionist. Nu este sfârșitul lumii, se întâmplă.

Să înveți cum să judeci când ai făcut destule înlocuiri este o artă la fel cum este o știință. Trebuie să echilibrezi iubirea pentru mașină cu gândirea logică. Eventual vei sfârși investind mai mult decât te-ar costa un dispozitiv de înlocuire. Un bun expert IT este antrenat să știe când și cum să îți spună că este timpul pentru înlocuire.

La urma urmei, cel mai bun sfat pentru orice persoană ia în considerare folosirea unor servicii IT de reparații este ăsta: ia în considerare întotdeauna dacă judecata ta asupra situației este întunecată sau nu de cât de mult ești atașat de computerul tău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here