Best Distribution oferă echipamente pentru curățenie profesională marca TASKI

0
398
Aparat Taski AERO 15 Euro

Aspiratoarele industriale sunt o alegere excelentă pentru mulți oameni, datorită versatilității pe care o oferă. Acestea sunt aspiratoare puternice, robuste și de mare capacitate.

Prima impresie contează. Acest lucru este valabil în orice industrie, dar este deosebit de important în lumea hotelurilor și cea a ospitalității. Curățenia spațiului, de la intrare până în camere, creează o impresie puternică oaspeților și poate face diferența dintre o recenzie de cinci stele și o noapte petrecută în altă parte.

Alegerea celui mai bun aspirator pentru afacerea ta îți va permite să creezi un sistem eficient de curățenie și să te asiguri că oaspeții tăi vor părăsi întotdeauna incinta cu o impresie pozitivă.

În timp ce aspiratoarele de uz casnic își fac datoria atunci când sunt utilizate frecvent, un aspirator de calitate comercială este în general mai durabil, mai puternic și construit pentru utilizare continuă.

Compania Best Distribution SRL din Suceava oferă o gamă largă de echipamente pentru curățenie comerciale precum aspiratoare, mașini de spălat podele, etc prin intermediul magazinului online www.serveteledehartie.ro, oferind hotelierilor soluția potrivită pentru fiecare sarcină.

Gama de aspiratoare comercializată de către Best Distribution SRL aparține celebrului brand TASKI.

Aspiratoarele TASKI curăță eficient, reducând în același timp consumul de apă, detergenșii și cantitatea de energie. Incredibil de durabile, acestea au fost supuse celor mai riguroase încercări din industria curățeniei.

Compania distribuitoare din Suceava se bucură că poate să ofere cele mai bune aparate de curățare pentru industria ospitalității și nu numai. Aceste aspiratoare TASKI sunt proiectate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.

Prețul echipamentelor pentru curățenie pornește de la 872.41 lei, preț fără TVA până la 95133.47 lei, preț fără TVA.

Un aspirator perfect pentru a face curățenie în camerele de hotel, ultrasilențios și ușor de manevrat este modelul Taski Aero 15 Euro care se poate achiziționa la prețul de 1027.28 lei, preț fără TVA.

Acest aspirator integrează tehnologia de ultimă generație și este prevăzut cu un motor foarte eficient. El asigură un design compact și robust, un concept durabil de înaltă eficiență, tehnologie whisper TASKI ultrasilențioasă, proiectare și testare conform celor mai bune practici operaționale. Designul său funcțional permite depozitarea sa în spații mici. Aspiratorul deține un mâner ergonomic integrat care ajută la o transportare ușoară.

Dacă ești interesat de un asemenea echipament de curățenie profesională, poți consulta întreaga ofertă de aspiratoare și mașini de spălat podele prezentă în magazinul online www.serveteledehartie.ro. Comenzile care depășesc valoarea de 500 lei se livrează gratuit oriunde în țară.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here