BIODIVA este casa produselor cosmetice naturale organice

0
110
cosmetice organice bio naturale

Produsele cosmetice organice (cât mai naturale) sunt la mare căutare în ultimii ani, în sprijinul cererii au apărut pe piaţa din România tot mai mulţi funrizori internaţionali de produse organice certificate.

Cel mai accesibil mod de a intra în posesia cosmeticelor organice este internetul, sunt câteva magazine online care îţi prezintă informaţii detaliate despre beneficiile acestor produse și despre modurile de utilizare.

BioDiva.ro este magazinul online specializat exclusiv pe vânzarea de produse cosmetice organice pentru îngrijirea tenului, corpului și a părului, atât pentru femei, bărbaţi cât și pentru copii și bebeluși.

Cu peste 2000 de produse în oferta actuală și promoţii frecvente de preţuri, BioDiva este cu siguranţă site-ul potrivit pentru a te informa și achiziţiona cosmeticele potrivite pentru tine.

creme de protectie solara pe baza de ulei de cocos

SUN – protecţie solară

În această categorie găsiţi produse cosmetice organice pentru protecţia pielii expuse la soare grupate în 5 subcategorii:

  • Creme, loţiuni și balsamuri de protecţie solară pentru ten
  • Protecţie solară pentru corp: sprayuri, creme și loţiuni, unturi de corp, ulei de cocos
  • Protecţie solară pentru bebeluși și copii: sprayuri, creme și loţiuni
  • Loţiuni calmante după plajă sub formă de creme, gel sau ulei
  • Autobronzant BIO: lapte autobronzant ideal pentru obținerea unui bronz frumos 100%, evitând efectele nocive ale soarelui.

Pe blog-ul BioDiva găsești informaţii utile adăugate frecvent despre produsele disponibile pe site și despre producătorii acestora. Cele mai noi articole povestesc despre „ULEIUL DE RICIN – UTILIZĂRI ȘI BENEFICII”, afli răspunsurile la „5 ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE CUPA MENSTRUALĂ” și îţi este prezentată compania „ MOSSA – EXPLOZIE DE VITAMINE ȘI MINERALE„.

ulei de ricin utilizari si beneficii intrebari frecvente cupa menstruala MOSSA explozie de vitamine si minerale