Companiile de transport internațional – opțiuni pentru transport de mărfuri

0
130
Transport marfa

Companiile de transport ofera transport international pe uscat, pe mare si pe cale aeriana pentru mii de companii in fiecare zi. Acestea sunt echipate pentru a face fata tuturor tipurilor de transport de marfa si ofera solutii unice pentru clientii care incearca sa trimita produsele din punctul A in punctul B.

Multe intreprinderi mici si mari depind de un transport fiabil si rapid pentru a mentine activitatea lor la o eficienta optima si de a realiza cele mai mari profituri posibile. O companie de transport renumita va raspunde acestor nevoi si va oferi un trafic fiabil de marfuri intre tari si continente pentru a asigura livrarea la timp si o incarcatura nedeteriorata. In unele cazuri, sunt necesare mai multe optiuni.

Exista trei optiuni principale pentru transportul de marfuri. In unele cazuri, este necesara o singura optiune- transportul de marfuri pe distante scurte intr-o tara sau dintr-o tara adiacenta in alta va necesita mai putina logistica decat un transport de marfuri care necesita parcurgerea a mai multor continente.

Transporturile rutiere – Aceasta optiune este cea mai ieftina si cea mai eficienta atunci cand timpul nu este o problema strigenta, iar distanta pe care se expediaza este relativ scurta, de exemplu transportul de marfuri dintr-un oras in altul sau transportul international peste granitele tarilor adiacente. Companiile de transport rutier ofera cele mai ieftine optiuni, flexibilitate si programare. In plus, detin camioane cu spatiu de marfa controlat in functie de clima. Cu toate acestea, pentru marfurile care trebuie transportate rapid si pe distante foarte lungi, utilizarea transportului rutier nu este realist sau accesibil.

Transporturile aeriene – Companiile aeriene ofera servicii extrem de rapide si pot oferi spatiu de marfa controlat in functie de clima, precum si manipularea cu usurinta a marfurilor supradimensionate. Marfurile expediate pe cale aeriana ajung la destinatie rapid si in mod fiabil iar aceasta poate fi cea mai buna optiune pentru expeditiile rapide si care trebuie livrate intr-o perioada stricta. Dezavantajul transportului aerian il reprezinta costul care este mult mai mare.

Transportul maritim – transportul maritim international ramane una dintre cele mai bune modalitati de a transporta marfuri care nu sunt sensibile in timp, iar reducerea drastica a costurilor comparativ cu transportul aerian determina multe companii sa aleaga aceasta metoda. Abilitatea de a expedia marfuri supradimensionate reprezinta un motiv pentru care transportul maritim peste hotare devine tot mai popular. Cu toate acestea, timpul implicat in transportul maritim international descurajeaza multe companii care au nevoie de optiuni de transport mai rapide iar acestea vor opta pentru transportul pe cale aeriana.

O companie ideala de transport international va avea contracte cu furnizorii celor trei tipuri de transport, facand astfel mai usoara selectarea optiunii celei mai rentabile pentru fiecare expediere. Timpul de livrare, costul si alti factori precum dimensiunea articolelor expediate si consideratii suplimentare precum controlul temperaturii, vor determina cea mai buna optiune. Selectarea companiei corecte de transport pentru fiecare tip de marfa  va necesita o mica cercetare si o balansare atenta a necesitatilor tale pentru a obtine cele mai bune rezultate.

O companie ideala de transport international care asigura toate tipurile de transport este Heavy Transports, a carui sediu este in Radauti, judetul Suceava. Compania Heavy Transports are ca obiect principal de activitate serviciile de transport intern si international de marfa si de asemenea realizeaza transporturi agabaritice si speciale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here