Cora Alexandriei devine Supernova Alexandriei

BusinessTime
4 Min

Supernova Group continuă investițiile pe piața din România: Cora Alexandriei are acum o nouă identitate și devine: Supernova Alexandriei. Odată cu relansarea centrului comercial, Supernova extinde oferta de magazine prin noi chiriași internaționali, cum ar fi Dr. Max, KIK, Sinsay și Lensa Optic.

Începând cu luna noiembrie, clienții se pot bucura de centrul comercial recent renovat, cu o suprafață totală închiriabilă de 20.000 metri pătrați, pentru o experiență de cumpărături mai variată și mai confortabilă. Procesul amplu de modernizare a fost conceput pentru a aduce noi branduri bine-cunoscute, o experiență de cumpărături mai confortabilă prin lumini îmbunătățite, zone exterioare complet renovate, parcări și toalete modernizate.

„Când am planificat renovarea centrului Cora Alexandriei, primele lucruri de care am ținut cont au fost nevoile clienților și chiriașilor noștri. Pe lângă îmbunătățirea infrastructurii interne, am optimizat spațiile și am facilitat accesul la branduri de renume și la zone de relaxare care răspund cerințelor actuale de retail. Supernova Alexandriei este al patrulea centru operațional modernizat, sub marca Supernova și ne bucurăm că am reușit să mai facem un pas în direcția finalizării amplului proces de renovare, asumat în 2021. În același timp, suntem mândri că avem oportunitatea de a transpune angajamentul nostru pentru sustenabilitate în toate proiectele din portofoliu prin programul Supernova Green Energy”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director la Supernova Group.

Pentru a sărbători noua identitate a centrului comercial, compania oferă tuturor vizitatorilor patru zile de distracție și momente artistice, începând cu data de 2 noiembrie. În timp ce copiii se vor putea bucura de spectacole de teatru și circ, pantomimă și pictură pe față, adulții vor avea ocazia să facă fotografii unice și să câștige premii atractive.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Supernova Alexandriei. În plus, cea de-a doua zi de activități este marcată de prezența artiștilor Cleopatra Stratan și Edward Sanda, care se vor întâlni cu fanii pentru o sesiune de fotografii și autografe. Pentru a fi la curent cu activitățile Supernova Alexandriei, urmăriți pagina de Facebook Supernova.

Supernova dă înapoi comunității prin donații către Fundația Metropolis

Pe lângă consolidarea poziției sale pe piață, Supernova își propune să fie un membru activ  în comunitate prin acțiuni sociale dedicate, cum ar fi donația către Fundația Metropolis, care sprijină renovarea spitalelor publice din România. Domnișoara Ioana State, ambasadorul Fundației, va vizita noul complex comercial din București Alexandriei, unde va primi donația de 10.000 de euro oferită de Supernova pentru a contribui la aducerea spitalelor românești la standarde europene.

DESPRE SUPERNOVA

Supernova a intrat pe piața din România în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care se întinde pe o suprafață de peste 45.000 de metri pătrați, conține 1.700 de locuri de parcare și peste 90 de magazine. Eforturile de modernizare ale companiei au continuat cu centrul comercial din Drobeta-Turnu Severin, Bacău și vor continua în Constanța și București. Centrele recent achiziționate vor fi modernizate, renovate și rebranduite, urmând exemplul celui din Pitești.

Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia. Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Distribuie articol