Creşterea vânzărilor de produse online pune presiune pe producătorii de ambalaje din carton

0
232
cutii din carton

Vânzările online au avut o evoluţie ascendentă în ultimele luni, pe fondul  restricţiilor generate de pandemie, iar la finele lui 2020 vor fi cu 28% mai mari decât cele din 2019, ajungând la aproape 5,5 miliarde euro, arată o analiză realizată de compania de consultanţă în management Horváth & Partners.

În plus,  vânzările online îşi vor continua creşterea şi în 2021, când vor atinge o valoare de 6,5 miliarde euro, cu 18% mai mult decât în 2020.

Ponderea cumpărăturilor online din totalul vânzărilor retail a devenit din ce în ce mai mare, de la 9% în 2019 până la 12% la sfârşitul acestui an.

Această creştere spectaculoasă a vânzărilor online duce implicit la o creştere a consumului de ambalaje, în special din carton, deoarece acesta este materialul principal folosit la ambalare de majoritatea retailerilor online.cutii carton

Ne face plăcere tuturor să primim cumpărăturile frumos ambalate în cutii de carton personalizate, iar de multe ori păstrăm ambalajele deoarece le găsim diverse utilizări ulterioare.

Foarte important este de asemenea să reciclăm aceste ambalaje, astfel încât ciclul lor de viaţă să nu fie întrerupt. Majoritatea localităţilor din România colectează astăzi selectiv deşeurile şi este important să susţinem cu toţii reciclarea.

dinosans

Compania DINOSANS din judeţul Hunedoara este un important producător de cutii din carton ce furnizează produsele sale către mulţi comercianţi online. Pe site-ul www.dinosans.ro găsiţi mai multe informaţii despre cutiile de carton aflate pe stoc, despre dimensiunile disponibile la comandă şi despre preţurile produselor.