Dingotrans produce în Tîrgu Ocna tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan

0
163
tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan

Tâmplăria din lemn rămâne printre cel mai popular articol de uz casnic, nu numai pentru funcția sa estetică, ci și pentru natura sa de izolator termic și acustic.

Aceasta conferă căldură, confort și bunăstare și oferă cea mai înaltă performanță împotriva vântului și elementelor meteo nefavorabile.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește izolarea termică și acustică a locuinței, este esențial ca grosimea geamului să fie adecvată, iar un geam de tip termopan este cel mai potrivit.

Tâmplăria din lemn actuală și de bună calitate încorporează elemente specifice precum geam termopan și lemn stratificat.

Din punct de vedere termic, un astfel de tip de tâmplărie din lemn stratificat cu geam termopan oferă garanții maxime în ceea ce privește rezistența la vânt și etanșeitatea. Când pornește sistemul de încălzire a locuinței, căldura rămâne în cameră mai mult timp fără să se piardă, deci nu se irosește foarte multă energie.

Piața actuală ne oferă o mare varietate de modele de tâmplărie dar ar trebui să o alegem pe cea mai potrivită care să ne satisfacă nevoile.

Un producător renumit de tâmplărie din lemn stratificat este Dingotrans din județul Bacău care furnizează oamenilor din preajma Bacăului, în special celor din Târgu Ocna cea mai bună tâmplărie pentru casele lor: ferestre, uși de interior, uși de exterior, scări, balustrade, balcoane din lemn stratificat, produse de bricolaj.

Compania dispune de o fabrică, birouri și depozite care se întind pe un teren de circa 3000 mp și de un număr de peste 30 de angajați.

Uşile din lemn stratificat se pot executa la comandă în diferite modele cu ramă şi tăblie, vopsite sau transparente. Acestea păstrează cu eleganţă naturaleţea lemnului. Indiferent de forma sau stilul uşii dorite, cei de la Dingotrans reușesc întotdeauna să facă pe plac clienților, prin punerea ideilor lor în practică.

Ferestrele din lemn stratificat au multe atuuri în fața celorlalte produse, cel mai mare avantaj fiind reprezentat de calitateFerestrele produse de  Dingotrans sunt  fabricate una câte una fiind inspectate cu atenție iar fiecare produs respectă cele mai înalte standarde.

tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan

Pe site-ul web al companiei, www.dingotrans.ro, se pot găsi detalii despre Dingotrans, despre produsele lor, imagini cu repere interesante, detalii tehnice despre produsele fabricate, referințe și date de contact.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here