Hattrick Sport – peste 450 de terenuri de sport amenajate cu gazon artificial sintetic

1
347
Hattrick Sport - peste 450 de terenuri de sport amenajate cu gazon artificial sintetic

Când vine vorba despre amenajarea terenurilor de sport (fotbal, tenis de câmp, handbal, volei, baschet) cu gazon artificial sintetic, nu sunt foarte multe companii la nivel naţional care se pot lăuda cu un portofoliu impresionant de peste 450 de terenuri executate în toată ţara.

Hattrick Sport din Rădăuţi, judeţul Suceava este una dintre puţinele firme din România cu un asemenea număr de lucrări.

În cei peste 11 ani de experienţă în acest domeniu, compania Hattrick Sport a executat terenuri în aproape toate judeţele României. Deşi majoritatea lucrărilor au fost realizate pentru beneficiari din zona Moldovei (judeţele Suceava, Iaşi, Bacău, Botoşani şi Neamţ), echipele de montaj s-au deplasat de multe ori până în cele mai îndepărtate puncte ale ţării precum Constanţa, Craiova, Timişoara, Arad, Oradea sau Satu Mare.

Hattrick Sport - peste 450 de terenuri de sport amenajate cu gazon artificial sintetic

Avantajele competitive ale Hattrick Sport constau în

  1. calitatea produselor furnizate (gazon fabricat în Uniunea Europeană, cu fir înalt de la 15 mm până la 60 mm, care poate fi utilizat atât pentru un teren de tenis, fotbal sau un teren multisport mixt),
  2. echipe proprii specializate de montaj cu lungă experienţă (capabile să execute rapid şi profesionist terenuri sportive perfecte),
  3. preţuri avantajoase negociate datorită rulajului mare în relaţia cu furnizorii noştri de gazon.

Produsele vor fi livrate și montate în maxim 30 de zile de la data semnării contractului și achitării avansului, iar cheltuielile de expediere, încărcare/descărcare și transport la adresă vor fi suportate integral de către Hattrick Sport.

Garanția acordată gazonului artificial este, în funcție de tipul gazonului comandat, de la 5 la 10 ani.

Accesând website-ul www.gazonartificial.com.ro puteţi afla mai multe informaţii despre activitatea companiei Hattrick Sport, unul dintre liderii segmentului de amenajare terenuri sportive cu gazon artificial sintetic în România.

Hattrick Sport - peste 450 de terenuri de sport amenajate cu gazon artificial sintetic

1 COMMENT

Comments are closed.