Hotel Bohemia & Restaurant Savarin – combinația perfectă pentru cazare în Bacău

0
32
Hotel Bohemia & Restaurant Savarin combinația perfectă pentru cazare în Bacău

Cazarea într-un hotel oferă o serie de avantaje demne de luat în considerare atunci când călătorim în scop de business sau personal.

Unul dintre marile atuuri ale cazării într-un hotel este lipsa de îngrijorare pentru menținerea igienei și a ordinii în cameră. Vei putea ieși în fiecare dimineață fără să îți faci griji că trebuie să îți faci patul, iar când ajungi seara obosit, te vei putea bucura de un spațiu la fel de prezentabil ca atunci când te-ai cazat.

hotel Bohemia Bacau

Cazarea într-un hotel presupune că există acolo o persoană care va asigura confortul 24 de ore pe zi și care ar putea să se ocupe de orice inconvenient care ar putea apărea.

Un alt motiv pentru care să te cazezi într-un hotel este că poți profita la maximum de serviciile disponibile care se potrivesc nevoilor tale. De exemplu, poți opta pentru cazare cu masă, poți chiar să comanzi room service pentru a primi cina în cameră, dacă nu ai chef să ieși. În plus, nu va trebui să îți iei produse de igienă de acasă, pentru că un hotel de calitate precum Hotel Bohemia din Bacău îți va furniza tot ceea ce ai nevoie.

Hotelurile sunt concepute pentru a oferi confort maxim. Din acest motiv, acestea sunt de obicei situate în locații cu adevărat practice. Hotel Bohemia este amplasat în apropierea gării din Bacău și la 10 minute distanță de Aeroportul Internațional George Enescu.

Una dintre sarcinile majore ale hotelurilor este aceea de a oferi clienților sentimentul de siguranță. În majoritatea hotelurilor există sisteme de supraveghere pentru a controla ceea ce se întâmplă în interior și agenți de securitate care împiedică prezența oamenilor străini în incinta hotelului.

camera cazare hotel bacau

Hotel Bohemia poate oferi 25 de camere pentru cazare, atât pentru tustiști cât și pentru oameni de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, mobilier din lemn masiv de tei, cablu TV, internet wireless, telefon, cosmetice de înaltă calitate, uscător de păr, seif, minibar, etc. Rezervările se pot efectua online, prin intermediul site-ului web www.hotelbohemia.ro.

restaurant Savarin Bacau

În incinta hotelului, se află Restaurant Savarin, unde atât oaspeții hotelului cât și persoane din exterior pot servi masa. Preparate cu totul speciale, dominate de culoare, aromă și gust rămân întipărite tuturor celor care calcă pragul restaurantului. Pe pagina web www.restaurantsavarin.ro se pot vizualiza imagini din restaurant dar și imagini cu mâncărurile și deserturile care sigur îți vor încânta toate simțurile odată ce vei gusta din ele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here