Log Home – compania care te ajută să ai o casă ecologică din lemn rotund

0
212
Cabane din lemn rotund

Casele din lemn sunt mai ușor și mai rapid de construit, neavând nevoie de o mulțime de materiale în comparație cu cele din beton iar în caz de prăbușire sunt mult mai sigure.

Acest tip de locuințe sunt rezistente, durabile, rezistente la foc, păstrează căldura, fiind impermeabile și capabile să reziste la condiții meteorologice extreme cum ar fi ploi abundente, viteză mare a vântului, cantități mari de zăpadă. În plus, aceste case de lemn rotund pot fi bine izolate.

De-a lungul timpului, nici un material nu a reușit să se potrivească cu caracteristicile unice ale lemnului, inclusiv cu rezistența sa, durabilitatea, ușurința de utilizare, rezistența termică naturală și stabilitatea. Casele de locuit construite în conformitate cu tehnologiile moderne sunt foarte fiabile și durabile.

Imobilele construite din lemn sunt foarte sănătoase pentru locuitorii lor, deoarece lemnul nu emite încărcare electrostatică și reglează umiditatea și temperatura din interior. Aceste case sunt foarte benefice persoanelor alergice. Culoarea călduroasă a lemnului influențează pozitiv starea de spirit, calmează sistemul nervos și creează condiții prietenoase pentru recreere.

Casele de lemn consumă foarte puțină energie pentru a se răci în timpul verii și pentru a-și păstra căldura în timpul iernii, ceea ce duce la o eficiență energetică ridicată și la economii semnificative.

Acestea sunt doar câteva dintre particularitățile caselor din lemn construite de către Log Home, o  companie din Vatra Dornei, județul Suceava.

Log Home construiește case și cabane din lemn rotund încă din anul 1999, având până în prezent un portofoliu bogat de lucrări executate atât pe teritoriul țării cât și în străinătate.

Compania foloseșt lemn de molid de calitate superioară la construcția imobilelor. Acestea se fabrică într-o mare diversitate de modele, cu ajutorul buștenilor cu diametru mare, de peste 30 cm, în sistem de construcție canadian.

Buștenii sunt îmbinați prin chertare, fără a se folosi accesorii metalice. Ei se prelucrează hidraulic, coaja se îndepărtează fără cioplire, iar astfel suprafața lor rămâne netedă, lemnul putând rămâne așa atât la exterior cât și în interiorul construcției. Buștenii sunt izolați termic iar întreaga structură beneficiază de o bună izolare și de confort maxim.

Prețul caselor este variabil, în funcție de particularitățile fiecărui proiect. Prețul se calculează pe metru cub de lemn rotund utilizat în construcție. Echipa specializată Log Home asigură consultanța necesară gratuită pentru ca ai săi clienți să aleagă cea mai optimă soluție pentru confortul lor, atât din punct de vedere al costurilor, al timpului de execuție cât și al funcționabilității spațiului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here