Nordis a vândut apartamente de peste 137 milioane de lei în primele șase luni

BusinessTime
1 Min

În primele șase luni ale anului 2023, dezvoltatorul imobiliar Nordis Group a realizat vânzări de peste 137 miloane de lei, în creștere cu peste 10% comparativ cu primele 6 luni din 2022.
Valoarea reprezintă suma precontractelor de vânzare de apartamente în cadrul celor patru proiecte pe care le are în dezvoltare și a contractelor de vânzare-cumpărare din ansamblurile finalizate.
Cu privire la modul de plată, 99% dintre achizițiile de anul acesta în cadrul Nordis au fost realizate cu bani cash, fără credite imobiliare.

Cele mai căutate unități au fost apartamentele rezidențiale de tip studio din etapa a II-a de dezvoltare a Nordis Mamaia. În prezent, prețul unui studio din etapa a II-a pornește de la 65.900 euro + TVA.
Apartamentele cu 3 camere în cadrul proiectului Nordis Mamaia costă 400.000 euro (pachetul cuprinde apartament, mobilare, loc de parcare și TVA).

În capitală, Nordis Group a tranzacționat unități din proiectul Nordis View, situat pe Fabrica de Glucoză, unde au fost vândute apartamente cu 2 camere la un preț de 270.000 euro – TVA de 19% inclus.

Distribuie articol