ORIENT este partenerul potrivit pentru transportul internaţional de mărfuri

0
248
ORIENT este partenerul potrivit pentru transportul internaţional de mărfuri

Globalizarea pieţelor a înlesnit foarte mult transportul internaţional al mărfurilor şi a creat premizele dezvoltării pentru mulţi operatori de transport rutier, maritim sau aerian.

Putem astăzi livra produsele noastre în orice punct de pe glob şi putem de asemenea importa cele mai exotice fructe şi legume, la care în urmă cu 30 de ani nici nu îndrăzneam să visăm.

Compania românească ORIENT a fost înfiinţată în 1991 şi este astăzi unul dintre cei mai importanţi operatori de transport multimodal de marfă din România. Beneficiind de aportul unei echipe tinere şi dinamice formată din 79 de persoane, ORIENT şi-a dezvoltat constant serviciile oferite având astăzi capacitatea de a asigura transporturi internaţionale de marfă generală sau de mari dimensiuni pe cale rutieră, maritimă sau aeriană.

TRSANSPORT RUTIER de mărfuri generale

ORIENT asigură transport internaţional rutier de marfă generală paletizată şi transport frigorific de mărfuri perisabile ce necesită o temperatură controlată,  în regim camion complet sau parţial, pentru destinaţii din Europa, Asia, Rusia sau Orientul Mijlociu.

transport agabaritic international utilaje agricole

TRANSPORT RUTIER AGABARITIC de utilaje şi echipamente

ORIENT asigură soluţii optime de autorizare, escortare şi transport internaţional rutier agabaritic pentru utilaje agricole, utilaje de construcţii, componente metalice sau piese de mari dimensiuni în regim trailer, low-bed sau platformă pentru destinaţii din Europa, Asia, Rusia sau Orientul Mijlociu.

TRANSPORT NAVAL, MARITIM SAU FLUVIAL

ORIENT are capacitatea de organizare a transporturilor navale, maritime, fluviale sau trans-oceanice în regim bulk, container full sau container parţial pentru mărfuri generale sau frigorifice pe rute din Europa, Asia, SUA sau Orientul Mijlociu.

TRANSPORT FEROVIAR DE MĂRFURI

ORIENT oferă posibilitatea organizării de trenuri complete transfrontaliere, marfa clienților putând fi transportată feroviar rapid şi în condiții de siguranță oriunde în Europa.

transport aerian de marfuri

TRANSPORT AERIAN DE MARFĂ

Pentru transportul bunurilor pe cale aeriană, echipa ORIENT folosește avioane de tip cargo și avioane mixte pentru marfă și pasageri ce livrează rapid în orice aeroport de pe glob.

ÎNCHIRIERE AUTOMACARALE PENTRU ÎNCĂRCARE/DESCĂRCARE

Datorită transporturilor agabaritice frecvente efectuate care necesită folosirea macaralelor speciale pentru încărcare/descărcare, ORIENT oferă servicii de închirieri macarale. Compania pune la dispoziția clienților peste 20 de automacarale cu capacități de încărcare/descărcare cuprinse între 10 și 350 de tone.

DEPOZITARE

Depozitarea reprezintă un proces complex și important în logistica mărfurilor clienţilor, prin urmare, în punctele importante (Nord Est – Sud – Vest), compania ORIENT pune la dispoziţie:
• Depozit Port Constanţa de 1.000 mp, pentru toate mărfurile clienţilor ce realizează import / export. Totodată, ORIENT oferă și servicii de comisionare vamală, pentru un pachet complet de servicii necesar clienţilor.
• Depozit Suceava de 5.000 mp dedicat clienţilor din judeţ sau din împrejurimi.
Pentru clienţii din Nordul ţării, ORIENT reprezintă o modalitate ușoară, eficientă și economă de a realiza transportul multimodal (naval / rutier / feroviar). ORIENT, prin intermediul terminalului feroviar și al depozitului din Rădăuţi, oferă exclusivitate transportului multimodal pentru clienţii din judeţul Suceava.
• Depozit Arad de 800 mp dedicat pentru toate mărfurile clienţilor din Vestul ţării.

ORIENT

CONTACTEAZĂ ASTĂZI UN REPREZENTANT ORIENT PENTRU CONSULTANŢĂ ÎN VEDEREA ORGANIZĂRII TRANSPORTURILOR TALE! www.spedorient.com