Romgermed: cel mai mare ambulatoriu de specialitate, inaugurat în septembrie 2023

BusinessTime
6 Min

Misiunea oricărei instituții medicale este de a contribui la îmbunătățirea accesului la îngrijirea sănătății, garantând toate aceste servicii de analize și consultări la prețuri accesibile sau pe baza unui sistem de compensare rapid și eficient.

Romgermed se poate mândri că face parte din piața serviciilor medicale din România care oferă astfel de facilități, unde scopul este promptitudinea și profesionalismul pentru fiecare pacient în parte.

Dovadă stau performațele cu care a încheiat anul financiar 2022, cu o creștere impresionantă de 15%.

”Politica spitalului nostru, care vizează furnizarea de servicii medicale de calitate la prețuri decente, a dat roade și a atras un număr semnificativ de pacienți noi, spune dr. Dorian Schwartz, directorul Romgermed. Acum, pacienții pot beneficia de tratamente eficiente și profesionale la costuri accesibile, ceea ce a contribuit la creșterea încrederii în clinicile noastre.

În prezent, ne concentrăm pe finalizarea investiției în cel mai mare ambulatoriu de specialitate din România, care va avea peste 120 de cabinete medicale complet echipate cu aparatură de ultimă generație. Inaugurarea acestui ambulatoriu va avea loc pe data de 26 septembrie, aducând un beneficiu semnificativ pentru toți pacienții noștri din București și din țară.

WORKSHOP CU ACCES GRATUIT: DĂ RESTART LA VIAȚĂ!

„Eu cred că 90% din problemele medicale se pot rezolva simplu și la costuri reduse de către medicii specialiști în ambulatoriu, afirmă dr. Dorian Schwartz, directorul Romgermed. Rezolvând majoritatea problemelor de sănătate în ambulatoriu nu mai este nevoie de internări sau intervenții chirurgicale costisitoare și periculoase. Accentul ar trebui să fie pus pe medicina preventivă și pe utilizarea metodelor convenționale de tratare a cazurilor medicale. În lumea de azi, stresul, poluarea, suprasolicitarea, stilul de viață înseamnă riscuri pentru multiple patologii și din păcate prioritățile oamenilor nu sunt orientate către monitorizarea stării  lor de sănătate, ceea ce duce la apariția unor probleme majore după o anumită vârstă. Alimentația nesănătoasă, lipsa cronică de mișcare, stresul continuu și alți factori contribuie în mod semnificativ la majoritatea afecțiunilor medicale care pot apărea pe parcursul vieții.

Având în vedere această situație alarmantă, ne gândim să organizăm împreună cu echipa noastră de psihologi un workshop sub egida mesajului „Dă restart la viață”. Acest eveniment va aborda subiecte medicale, dar și sfaturi pentru un stil de viață sănătos, atât fizic, cât și mental. Scopul nostru este să educăm comunitatea și să le oferim oamenilor instrumentele necesare pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate și calitatea vieții.

Workshop-ul „Dă restart la viață” va acoperi teme precum importanța unei alimentații echilibrate, importanța activității fizice, tehnicile de gestionare a stresului și modalități de menținere a unei sănătăți mintale optime. Ne dorim să îi educăm oameni cum să își asume responsabilitatea pentru propria lor sănătate, să îi încurajăm să facă alegeri potrivite și să adopte un stil de viață sănătos”, a spus dr. Dorian Scwartz.

Dacă sunteți interesat să participați la acest workshop și să faceți o schimbare pozitivă în viața dumneavoastră, vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii. Romgermed este aici pentru a vă sprijini în călătoria spre o viață mai sănătoasă și mai fericită!

Vezi și SanConfind își lărgește echipa! Ce medici caută spitalul privat din Câmpina

DESPRE ROMGERMED

De la înființarea sa în anul 1999 și până în prezent, Grupul Medical Romgermed a continuat  să se dezvolte, devenind unul dintre cei mai importanți jucători din domeniul medical.

În cei 23 ani de existență, Grupul Medical Romgermed a furnizat în ambulatoriul de specialitate, servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate, precum consultații și investigații clinice, analize de laborator, medicina muncii, medicina de familie, imagistică medicală, spitalizare de zi.

Echipa de profesioniști excelează datorită angajamentului față de seriozitate și dorința de a depăși așteptările pacienților. Tocmai din acest motiv, Romgermed și-a câștigat respectul atât în comunitatea medicală la nivel local și național, cât și în rândul pacienților.

Serviciile prezentate pot fi efectuate și în regim decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate,  Grupul Medical Romgermed fiind lider pe acest segment de piață.

Datorita serviciilor medicale integrate pe care le furnizăm, încurajăm relațiile pe termen lung cu pacienții noștri, prin oferirea unor planuri personalizate pentru tratament și monitorizare a stării de sănătate, în prezent deservind peste 250.000 pacienți pe an.

Ca urmare a procesului continuu de investiții majore în aparatura de ultima generație, a eforturilor pentru acoperirea tuturor cerințelor RENAR pentru întreaga gamă de analize medicale, Laboratoarele Romgermed efectuează o gama de peste 4000 de tipuri analize.

Medicina modernă necesită echipamente moderne și accesul la tehnologii avansate. Romgermed a înțeles acest lucru și a investit în echipamente care permit diagnosticarea corectă și rapidă și începerea tratamentului cât mai curând posibil.

Distribuie articol