Rufster, pentru relație pe viață cu învelitoarea ta

0
366

Marca Rufster aparține companiei SC OLINT COM SRL din Rădăuți, județul Suceava, companie ce are o experiență de peste 10 ani în mediul de afaceri, cu principalul domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcții și amenajări.

Experiența din cadrul comercializării, distribuției și montării materialelor de acoperiș i-au determinat pe aceștia să își producă propriile materiale pentru acoperiș promovate sub brandul Rufster.Denumirea brandului este inspirată dintr-o combinație a cuvintelor roof(acoperiș) și ruster(cocoș).

Țigla metalică este cel mai modern tip de învelitoare pentru acoperiș și avantajele sale precum.greutatea mică, aspectul plăcut și ușurință de a fi montată o fac pe aceasta alegerea perfectă pentru casa dumneavoastră. Rufster a inițiat o campanie denumită „pentru relație pe viață cu învelitoarea ta” cu scopul de a informa clienții în privința avantajelor țiglei metalice achiziționate prin aceștia.

Dacă veți alege Rufster comenzile vor fi efectuate din aceleași loturi de materie primă pentru ca atât învelitoarea cât și accesoriile să aibă aceleași proprietăți fizice. Acest lucru garantează că învelitoarea Rufster va avea aceeași grosime și finisaj și nu vor exista diferențe de nuanță. Învelitoarea este un element ce nu are cum sa lipsească unei case, iar acoperirea casei este o investiție destul de serioasă și de durată. Calitatea și aspectul fizic trebuie să fie aceleași în fiecare punct al acoperișului. Pe lângă acestea, Rufster este singurul producător din România care atestă în scris calitatea materiei prime, astfel că la fiecare comandă clientul va primi o Declarație de Origine.

Produsele Rufster au întipărite întotdeauna pe spatele colilor: data fabricației, tipul învelitorii, cantitatea de zinc și numărul de lot.

Pentru a demonstra transparența în ceea ce privește produsele lor, Rufster oferă clienților serviciul de testare a calității materiei prime și posibilitatea de a asista la procesul de producție a comenzii lor. Veți putea face un tur al fabricii unde vă vor fi testate proprietăți ale materiei prime precum grosimea tablei, cantitatea stratului de zinc, grosimea stratului de finisaj, rezistență culorii la procesul de decolorare și elasticitatea peliculei de vopsea.

Rufster îți va oferi sfaturi pentru a te ajuta să îți evaluezi ofertele primite și pentru a cunoaște produsele înainte de cumpărare. Pe site, www.rufster.ro, veți putea vizualiza tipurile de învelitori marca Rufster cu detaliile și caracteristicile fiecărui produs.

Rufster este prezent și în țară, în special în zona Moldovei și a Ardealului. Vizitați distribuitorii pentru a obține mai multe informații despre produsele și sistemele Rufster și pentru a vizualiza mostrele de produse și pentru a primi o ofertă de preț. Alegeți calitatea pentru acoperișul dumneavoastră și veți beneficia de rezistență la factorii de mediu pe perioadă îndelungată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here