Termopane Salamander de ultimă generaţie prin INA FERESTRE

0
180
Termopane de ultimă generaţie Salamander

Tâmplăria unei case deține un rol important în aspectul final al locuinței, având în același timp și funcția de izolare termică.

Tâmplăria PVC cu geam termopan are la bază două sau mai multe geamuri de sticlă, între care se introduce aer uscat pentru a asigură o izolare termică eficientă.

Compania INA Ferestre pune la dispoziția clienților săi diverse modele de tâmplărie termopan, inclusiv tâmplărie din PVC și tâmplărie din aluminiu, la prețuri accesibile.

INA Ferestre îți poate oferi unele dintre cele mai bune termopane din Europa, produse de grupul Salamander.

De ce să alegi tâmplaria casei de la INA Ferestre?

  • Profilul Salamander provine din Germania (Bavaria);
  • Reduce cheltuielile cu încălzirea locuinței prin izolarea termică excelentă;
  • Oferă liniște și confort prin izolarea fonică superioară;
  • Permite o etanșare optimă împotriva apei și a vântului;
  • Este foarte rezistentă la îmbătrânire și la intemperii;
  • Este ușor de întreținut și curățat;
  • Are o durată de viață estimată de aproximativ 50 de ani;

Compania comercializează tâmplărie din PVC de mai multe feluri:

StreamLine Plus – profil Salamander cu 7 camere, cu două garnituri, una pe toc și una pe cercevea și cu pachet dublu sau triplu de sticlă.

BluEvolution 82 – profil Salamander cu 6 camere, cu 3 garnituri de etanșare, una pe toc și două pe cercevea și cu pachet dublu sau triplu de sticlă.

BluEvolution 92 – profil Salamander cu 6 camere, cu 3 garnituri de etanșare, una pe toc și două pe cercevea și cu pachet triplu de sticlă.

Design 2D – profil Salamander cu 3 camere, cu 2 garnituri de etanșare, una pe toc și una pe cercevea și cu pachet dublu de sticlă.

Tâmplăria din aluminiu comercializată de INA Ferestre se poate folosi în toate domeniile, are o greutate redusă, este rezistentă în timp, asigură confort, stabilitate și protecție. Poate fi cu 2 sau cu 3 camere, cu sau fără barieră termică și are un coeficient termic redus la profile cu barieră termică. Tâmplăria din aluminiu este disponibilă într-o paletă foarte bogată de culori.

termopane

Pe lângă tâmplărie, INA Ferestre are în portofoliul său uși de garaj și accesorii precum rulouri exterioare, pervazuri, plase anti insecte și sisteme de ventilație. Accesează site-ul companiei, www.inaferestre.ro pentru a afla mai multe detalii despre tâmplăria termopan de tip Salamander comercializată și instalată de INA Ferestre.