VILLA ALICE**** este locaţia perfectă pentru cazare în Suceava

0
309

Pensiunea VILLA ALICE**** Suceava are o amplasare excepţională fiind situată ultracentral, dar într-un loc liniştit, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian. Este locul ideal pentru sejururi de afaceri, culturale sau de relaxare fiind în imediata apropiere a principalelor instituţii ale statului, municipale sau judeţene, a celor mai bune restaurante şi a monumentelor şi atracţiilor turistice mai importante.

VILLA ALICE oferă camere de 3 stele şi 4 stele precum şi – premieră pentru Bucovina, dar şi NE României – camere şi băi cu dotări de 5 stele.

cazare Suceava in camere de 5 stele

Mobilierul din pensiune este din lemn masiv alb lucrat la comandă pentru fiecare cameră în parte într-un stil francez apropiat de epoca lui Ludovic al XV-lea. Saltelele sunt bio, ergonomice, lenjeria este din bumbac satinat, pernele – antialergice etc. Tablourile originale aflate în camere şi pe holuri zugrăvesc Suceava veche într-o adevărată expoziţie. Totul este nou, iar preţurile sunt accesibile.

Mulţi dintre turiştii cazaţi în camerele cu dotări de 5 stele ale Villei Alice din Suceava au spus sau au scris în recenzii despre acestea că sunt cele mai frumoase şi mai ales cele mai bine dotate din câte au văzut până acum prin diferite locuri din lume pe unde au stat, oricum peste camerele şi băile de 5 stele ale hotelurilor marilor lanţuri internaţionale. Iată doar câteva din super dotările acestor camere: TV Full HD 152 cm diagonala (60 inch), probabil cel mai mare TV din orice cameră de hotel din lume cu numeroase posturi digitale şi HD, Blu-ray player, seif electronic în care încape şi un laptop, controlul detaliat al luminii şi prin telecomenzi personale, baie de 4 metri pe 3,3 metri cu cadă dublă (pentru două persoane), cu hidromasaj şi jacuzzi precum şi cabine de duş cu hidromasaj şi saună cu aburi cu panouri touch-screen.

În concluzie, deşi par a fi cele mai frumoase şi mai super-dotate, aceste camere cu dotări de 5 stele ale Villei Alice au probabil şi cele mai mici preţuri din lume pentru o cameră de 5 stele, prețul minim în extrasezon fiind de 45 de euro. O ultimă remarcă a turiştilor: camerele cu dotări de 5 stele ale Villei Alice arată şi mai bine în realitate decât în pozele de pe website.

cazare Suceava

 

Villa Alice a fost renovată la interior/exterior în toamna anului 2018. Veți putea remarca în arhitectura clădirii o replică în mozaic de mari dimensiuni a tabloului votiv din „Tetraevanghelul de la Humor” scris din porunca lui Ștefan cel Mare de către ieromonahul Nicodim la 1473. Tabloul votiv este celebru și pentru portretul lui Ștefan cel Mare considerat cea mai veridică imagine a sa. Lucrarea este un mozaic cu ancadrament de inspirație religioasă cu dimensiunea totală de aproximativ 2m/3.5 m fiind prima realizare de acest fel pe o clădire civilă din România.

CONTACT / REZERVĂRI

ADRESA: Suceava (centru) – Bucovina – Str. Simion Florea Marian nr. 1 bis

Telefon: 0230 52 22 54
Mobil Manager: 0723 28 78 98
E-mail: contact@villaalice.ro

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul pensiunii la adresa www.villaalice.ro